Προπονητής Σενεγάλης για Κλοπ: «Ποιος νομίζει πως είναι;» | kloppo

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δεν θέλει οι Σενεγαλέζοι παίκτες του να φύγουν μεσούσης της σεζόν, για ένα μικρό τουρνούα, όπως χαρακτήρισε το Africa Cup of Nations, που είναι προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο του 2022.

Αυτή η δήλωσή όμως έφερε έντονες αντιδράσεις, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σενεγάλης (στην οποία αγωνίζεται ο Σαντιό Μανέ) να μην κρύβει τον εκνευρισμό του έναντι του Γερμανού τεχνικού των “κόκκινων”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλιού Σισέ τόνισε τα εξής: «Ποιος πιστεύει ότι είναι ο Κλοπ; Εγώ προπονώ τη Σενεγάλη και οι παίκτες μου παίζουν για τον Κλοπ στη Λίβερπουλ. Σέβομαι τη Λίβερπουλ αλλά όχι τον Κλοπ που υπονομεύει τα αφρικανικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Είναι εδώ που είναι σήμερα λόγω Αφρικανών ποδοσφαιριστών. Σήμερα, έχει τα κότσια να αποκαλεί το AFCON ένα “μικρό τουρνουά”. Η AFCON έχει τον ίδιο αριθμό συμμετεχόντων, 24, με το UEFA. Ποιος νομίζει λοιπόν ότι είναι; Η AFCON θα έχει τους ίδιους σούπερ σταρ που τον βοηθούν αυτή τη στιγμή να λάμψει στη Λίβερπουλ. Το AFCON είναι της ίδιας ποιότητας με το Euro».