Πρόστιμο ύψους 900 ευρώ επέβαλαν αστυνομικές αρχές σε ένα κορίτσι 17 χρονών στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα της να καταγγέλλει το γεγονός, καθώς οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν στις 20:40 και μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία του ελέγχου, η ώρα πέρασε μετά τις 21:00 και έκοψαν πρόστιμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του άνεργου πατέρα στο Focus FM: «Το Σάββατο η κόρη μου μαζί με μία φίλη της κατευθυνόταν στο σπίτι της κατά τις 20:30 και πλησίαζε μισό τετράγωνο από το σπίτι της. Την σταμάτησαν γύρω στις 20:40 που πλησίαζε, σε δύο λεπτά θα ήταν σπίτι, ένα φιλικό ζευγάρι που μένει στην οικοδομή που μένει και η φίλη της. Και της λένε να έρθουν και εκείνοι μαζί τους, να πάνε στην οικία. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν μπλόκο από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να ζητήσουν τα στοιχεία, να κατέβουν από τις μηχανές, να ανταλλάξουν κουβέντες που πάτε και τί κάνετε, πέρασε η ώρα και μετά τις 21:00 άρχισαν να γράφουν τον κάθε έναν με πρόστιμα.

Ο αστυνομικός έγραψε την κόρη μου 900 ευρώ για κυκλοφορία μετά τις 21:00, για αναίτια μετακίνηση και μη χρήση μάσκας», ανέφερε ο πατέρας και ανησυχεί για το πώς θα πληρώσει το πρόστιμο καθώς είναι άνεργος και υπέβαλε και ένσταση μέσω E-mail.