Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

PUBLC : Αναδεικνύεται για δεύτερη φορά ως μία από τις «Fortune Greece Most Admired Companies 2019»

Για ακόμα μια φορά, τo Public, ανέβασε τον πήχη και κατάφερε για δεύτερη φορά να ξεχωρίσει στην ψηφοφορία του Fortune και να αναδειχθεί ως μία από τις «Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες» στην Ελλάδα για το 2019.

Η λίστα «Most Admired Companies» του Fortune, που αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, καταρτίστηκε το 2015 και καθιερώθηκε ως θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, επιβραβεύοντας οργανισμούς που δρουν με καινοτομία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα. Το βραβείο παρέλαβε από την   Fortune Brand Manage Αναστασία Παρετζόγλου, ο Commercial Executive Director τoυ Public Γιάννης Σίμος,   της ελληνικής εταιρείας πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που ιδρύθηκε το 2005.

Έρχεται σε συνέχεια των διεθνών βραβεύσεων που έχει λάβει το Public

Ποιο αναλυτικά, το Public προκρίθηκε στο «TOP20 Most Admired Companies», που διοργανώθηκε για 5η χρονιά με τη βοήθεια 1.700 ανώτατων(C-suite) στελεχών από 350 επιχειρήσεις της Ελλάδας, με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ, οι οποίοι αξιολόγησαν και ανέδειξαν τους καλύτερους. Η βράβευση αυτή έρχεται σε συνέχεια των διεθνών βραβεύσεων που έχει λάβει το Public το τελευταίo διάστημα, όπως το National Winner στα European Business Awards και η πρόκριση στη Shortlist των World Retail Awards 2019.

Αξιολογούνται βάση των 9 κριτηρίων που έχει ορίσει το Αμερικανικό Fortune

Η έρευνα σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την KPMG και οι εταιρείες αξιολογούνται βάση των 9 κριτηρίων που έχει ορίσει το Αμερικανικό Fortune, και είναι, η Καινοτομία, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τα Χαρακτηριστικά/Ποιότητα Διοίκησης, η Οικονομική Ευρωστία, η Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, η Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων και Υπηρεσιών και η Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα. Η αρχική λίστα των υποψηφίων συμπεριλάμβανε 319 ελληνικές εταιρείες, των οποίων ο τζίρος κυμαίνεται άνω των 50 εκατ. ευρώ και είναι κερδοφόρες. Ανάμεσα σε αυτές και με βάση τα παραπάνω κριτήρια, το Public διακρίθηκε στην τελική εικοσάδα, προσθέτοντάς άλλη μία διάκριση στο ενεργητικό του και συνεχίζοντας το όραμά του να δημιουργεί το Retail του Αύριο

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα