Οι δυο πυροσβέστες της Π.Υ. Θηβών, δεν πίστευαν ότι θα βίωναν ένα…παράξενο περιστατικό όταν ξεκίνησαν με το όχημα τους για να κατασβήσουν πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πλησίον του καταυλισμού Ρομά του Πυρίου Βοιωτίας.

Και αυτό γιατί δεν είχαν υπολογίσει στους παραβατικούς κατοίκους της περιοχής, καθώς δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα Ρομά που είχαν σκοπό να τους ληστέψουν.

Από τον έναν πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα!

Το πρωτοφανές πλιάτσικο που επιχείρησαν δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι δυο πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοχή δίνει τέτοια περιστατικά βίας και παρανομίας. Παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τις συλλήψεις, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ληστεύουν και να κλέβουν διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο το νομό Βοιωτίας, όπως λένε άλλοι κάτοικοι της περιοχής.