Πυροβολισμός ντελιβερά - Γαλάτσι: Καρέ καρέ ο διαπληκτισμός στο κατάστημα πριν την επίθεση (vid)

Ο διαπληκτισμός του 42χρονου που πυροβόλησε τον ντελιβερά στο Γαλάτσι στις 14 Αυγούστου αποτυπώνεται καρέ καρέ σε βίντεο ντουκουμέντο.

Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, δείχνει τη λογομαχία και την επίθεση του 42χρονου προς τον διανομέα μέσα στο κατάστημα, λίγα λεπτά πριν ο πρώτος πυροβολήσει τον δεύτερο με αφορμή έναν καφέ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου, όταν διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι για να παραδώσει παραγγελία καφέ.

Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα. Στη συνέχεια ο 42χρονος μαζί με άλλο δράστη πήγαν στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια ο δράστης χαστούκισε τον ντελιβερά.

Ακολούθως ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του ντελιβερά, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν. Ο 42χρονος συνελήφθη στην Αθήνα στις 20 Αυγούστου ενώ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε το βίντεο: