Στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ρούντι Τζουλιάνι κατηγόρησε την Βενεζουέλα (στην οποία φαίνεται ότι βρίσκονταν πολλοί servers καταμέτρησης ψήφων των αμερικανικών εκλογών!) και τον Τζορτζ Σόρος ότι συμμετείχαν σε μια εκλογική απάτη την οποία οργάνωσαν, όπως είπε, «οι Δημοκρατικοί ηγέτες» με τη συνενοχή και του ίδιου του Τζο Μπάιντεν.

«Για αυτό δεν έκανε προεκλογική εκστρατεία, ήξερε τι θα συνέβαινε», είπε ο Τζουλιάνι, διαβεβαιώνοντας ότι έχει εκατοντάδες «μαρτυρίες» που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

Μίλησε επίσης για 100.000 ψήφοι που δεν έπρεπε να προσμετρηθούν υπέρ του Μπάιντεν στο Γουισκόνσιν και ενημέρωσε πως μέχρι τώρα υπάρχουν πάνω από 3.000 ένορκες καταθέσεις ανθρώπων που υποστηρίζουν πως έγινε νοθεία.

Η νομική σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ, Τζίνα Έλις, εξήγησε την έλλειψη νέων αποδεικτικών στοιχείων στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως αυτή η ενημέρωση είναι μόνο η αρχή και ότι θα προκύψουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

Ο Τραμπ σχετικά με την εκλογική διαδικασία στην Τζόρτζια και μέσω Twitter, από το πρωί, αναφέρθηκε στην ανακάλυψη περίπου 6.000 ψηφοδελτίων, σε δύο κομητείες όπου πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Ένα μέρος αυτών των ψήφων είχε καταμετρηθεί, αλλά δεν είχε περαστεί στο σύστημα. Τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια φαίνεται ότι ξεχάστηκαν σε ένα κουτί (!) σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Εκτός από την Τζόρτζια, οι Ρεπουμπλικανοί έχουν προσφύγει στα δικαστήρια στην Πενσιλβάνια, στο Μίτσιγκαν, στην Αριζόνα και τη Νεβάδα. 

Ενώ μιλούσε, ο Τραμπ προέτρεπε τους υποστηρικτές του, με αναρτήσεις στο Twitter, να τον παρακολουθήσουν έγραψε, προσθέτοντας: «Η υπόθεση της μαζικής εκλογικής απάτης».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη