Ληστεία με τραυματισμό μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Φως φαίνεται πως έχει πέσει στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 91χρονου στην Αιτωλοακαρνανία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακρίνουν τρεις υπόπτους.

Η 85χρονη γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της, δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε πεθάνει. Από τους κακοποιούς, οι δυο φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος συγγενής των θυμάτων.

Ένας εξ αυτών φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των ηλικιωμένων, προκειμένου να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκάλυψε πως έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι, όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν.

Για τα περίπου 14.000 ευρώ που βρέθηκαν άθικτα στο σπίτι, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα ποσό που άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο, ξ καθώς φώναζε και ότι παραδέχθηκε στυγνά πως πίστεψαν πως είχαν πεθάνει και οι δυο ηλικιωμένοι! Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.