Ριφιφί στο Ψυχικό: Έρευνα για 4 πρόσωπα - Εξετάζεται αν έχουν σχέση με την κλοπή

Ενδελεχείς είναι οι έρευνες της αστυνομίας, όσον αφορά στο ριφιφί στο Ψυχικό.

Πασίγνωστος κοσμηματοπώλης της Αθήνας, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο λογιστής του Βασίλη Γκουρούση και η στενή φίλη του είναι τα τέσσερα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο της Ασφάλειας, με σκοπό να εξακριβωθεί αν έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση.

Πάντως, μυστήριο είναι το γεγονός ότι από το ένα κατάστημα του γνωστού κοσμηματοπώλη στο Σύνταγμα κατασχέθηκαν τρία Rolex για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τα ρολόγια, τα οποία εξαφανίστηκαν από τις θυρίδες.

Ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη αναζητήθηκε και δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει εξηγήσεις. Επομένως, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Έχουν κληθεί για να δώσουν καταθέσεις και οι τρεις. Παράλληλα, όλες οι λίστες με τα κλεμμένα αντικείμενα που παρέδωσαν στις αρχές οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, έχουν σταλεί στην Interpol, προκειμένου η χρυσή λεία να αναζητηθεί και στα υπόγεια κανάλια των κλεπταποδόχων του εξωτερικού.