Ρωσία : Μαφιόζικη εκτέλεση χορεύτριας

Η Νατάλιγια Πρόνινα, Ρωσίδα χορεύτρια, επέστρεφε στο σπίτι της από το μετρό, μαζί με τις φίλες της, όταν κάποιος τις πλησίασε τρέχοντας και πυροβόλησε δύο φορές, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ο δολοφόνος περίμενε το θύμα του σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Η Ναταλίγια ήταν πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Το Ίνσταγκραμ πλημμύριζε από προκλητικές φωτογραφίες που αναδείκνυαν το σώμα της, που ήταν το δυνατό της σημείο. Εξαιρετική χορεύτρια, είχε τη δική της σχολή, ωστόσο η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «ύποπτη» και θεωρεί πως υπάρχουν άλλα κίνητρα πίσω από αυτή.

Είχε μυστική σχέση με γνωστό πολιτικό της χώρας, τον οποίο γνώρισε σε εκδηλώσεις από τις οποίες δεχόταν συχνά προσκλήσεις για να χορέψει. Όταν η σχέση έγινε γνωστή στην οικογένειά του, εκείνη άρχισε να δέχεται απειλές από τη σύζυγό του.

Αρχικά στο στόχαστρο των ερευνητών βρέθηκε ο Αλεξάντρ Κράβτσενκο, ο οποίος βρισκόταν σε σχέση με τη Νατάλιγια. Όμως, σύντομα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας έχει «ακλόνητο» άλλοθι.

Την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων από τη Μόσχα. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, ο Αλεξάντρ συμμετείχε σε εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Αυτήν την στιγμή, στο στόχαστρο των ερευνητών βρίσκεται ένας άλλος άνδρας ο οποίος εκδήλωνε το ενδιαφέρον του για την κοπέλα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο.

Ο μυστηριώδης νεαρός παρακολουθούσε τη Νατάλιγια για περισσότερο από έναν μήνα, της πρόσφερε λουλούδια, προσπαθούσε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της μετά τη δουλειά.

Όλες οι προσπάθειές του όμως έμειναν χωρίς αποτέλεσμα. Η κοπέλα δεν ενέδιδε. Οι φίλες της λένε ότι ο μυστηριώδης άνδρας μοιάζει πολύ με τον δολοφόνο. Έχει και εκείνος γενειάδα ενώ εργάζεται σε οικοδομή στην ίδια περιοχή όπου συνέβη το έγκλημα. Ο δράστης πέταξε το όπλο αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.