Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

Στον ανακριτή παρουσιάζεται σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, που του αποδόθηκε μετά από καταγγελία 17χρονης κοπέλας.

Μαζί του, συνελήφθη και ένας 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος οδηγείται και αυτός στον εισαγγελέα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος επανέλαβε τη θέση της υπερασπιστικής γραμμής πως δεν υπήρξε εξαναγκασμός της 17χρονης.

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού | 5363886

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».