Σ. Βόσσου: «Ο Παπακωνσταντίνου με είχε πει χοντρή» | sofia vossou

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη της μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις στον χώρο του θεάματος.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Μάλιστα, αποκάλυψε και μία σύντομη κουβέντα που είχε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Όταν τραγουδάω την “Άνοιξη”, απογειώνομαι. Μόλις τελείωσα το λύκειο, πήγα την μάνα μου στο μαγαζί που δούλευα και λιποθύμισε. Με άκουσε τότε, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ήρθε και μου είπε: “Κοριτσάκι μου, έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή, αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή”. Και τότε, εγώ του απάντησα: “Κι εσύ έχεις μεγάλη μύτη”», είπε η Σοφία Βόσσου.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος. «Συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν. Έχω αντιμετωπίσει κι εγώ τέτοια πράγματα», δήλωσε. Ύστερα, αναφορικά με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision, εξήγησε πως της φέρθηκαν άδικα. «Ήταν μεγάλος σταθμός για ‘μένα. Με ζήτησαν από γαλλικό κανάλι και δεν μου το είπαν ποτέ».

Τέλος, μίλησε για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον λόγο που δεν προχώρησε σε γάμο. «Δεν ήθελα ποτέ οικογένεια, ούτε γάμους, ούτε τίποτα.Όταν ήμουν έγκυος, συνέβη κάτι με τον σύζυγό μου, που δε μου άρεσε και γι’ αυτό χωρίσαμε Δεν κλονίστηκεη σχέση μου με τον Μικρούτσικο από όταν βγήκε στην τηλεόραση, είχε ήδη κάνει τον κύκλο της. Η ερωτική μας σχέση σταμάτησε, αλλά η αγάπη μας ποτέ. Μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά γιατί να τον παντρευτώ; Σαν παντρεμένοι ζούσαμε δέκα χρόνια», εξήγησε κλείνοντας η Σοφία Βόσσου.