Η 25χρονη Ιρίνα Βασίλιεβα, διάσημο μοντέλο στη Ρωσία, συνελήφθη καθώς ξυλοκόπησε άγρια την 81χρονη γιαγιά της, όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, η 81χρονη Αλεβντίνα Μπογκντάνοβα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μιας και τα τραύματα που φέρει είναι βαρύτατα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το 25χρονο μοντέλο βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκόολ, όταν ζήτησε από τη γιαγιά της χρήματα και εκείνη αρνήθηκε.

Το μοντέλο τότε, χτύπησε άγρια τη γιαγιά της στο κεφάλι. Οι γιατροί που εξέτασαν την άτυχη γυναίκα, διαπίστωσαν εσωτερική αιμορραγία, τράυματα στο κεφάλι και ράγισμα στη βάση του κρανίου.

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση «έχουμε καταλήξει ότι η Βασίλιεβα ούσα υπό την επήρεια ουσιών χτύπησε με τα χέρια της αρκετές φορές τη γιαγιά της στο κεφάλι».

Ο δικηγόρος της 25χρονης έκανε αίτημα στο Δικαστήριο να αφεθεί η πελάτης του ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, αφού δεν έχει πρόθεση να διαφύγει από τη χώρα.

Το δικαστήριο αρνήθηκε το αίτημα και προχώρησε σε σύλληψη του μοντέλου, η οποία ίσως έρθει αντιμέτωπη ακόμα και με 8χρονη ποινή φυλάκισης.