Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε από έναν άντρα, αντεπιτέθηκε και τον έστειλε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα.

Η 76χρονη Xiao Zhen Xie δήλωσε πως στεκόταν σε μια διασταύρωση την Τετάρτη όταν ένας 33χρονος τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αμέσως βρήκε εκεί κοντά ένα ξύλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και άρχισε να τον χτυπά.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο μάτι, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε από το σημείο με φορείο. Την ώρα που οι διασώστες απομάκρυναν τον 33χρονο και τον έβαζαν σε ασθενοφόρο, η Xie πήγε και πάλι κοντά του και χρειάστηκε να παρέμβει μια αστυνομικός για να την απομακρύνει.

Με το ξύλο στο χέρι η γυναίκα φαίνεται σε ένα βίντεο να φωνάζει στον άντρα με τις χειροπέδες. «Με χτύπησε, με χτύπησε» έλεγε ακόμη στα κινέζικα.

Το περιστατικό αυτό μετά την επίθεση καταγράφηκε από τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του καναλιού KPIX, Dennis O’Donnell, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα που είχε βγει για πρωινό τρέξιμο.

Το περιστατικό σημειώνεται εν μέσω μιας αύξησης που καταγράφεται σε επιθέσεις με στόχο Ασιάτες στις ΗΠΑ.

Η Xie, η οποία ζει στο Σαν Φρανσίσκο τα τελευταία 26 χρόνια, μίλησε αργότερα για την επίθεση και η κόρη της βοήθησε στη μετάφραση των όσων περιέγραψε. Είπε ότι έχει φοβηθεί πολύ μετά το περιστατικό και ότι από το ένα της μάτι τρέχει ακόμη αίμα.

Η κόρη της είπε ακόμη πως η μητέρα της δεν μπορεί να δει από το αριστερό της μάτι και δεν έχει καταφέρει να φάει κάτι. Η οικογένεια δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα της ηλικιωμένης.

Δείτε το βίντεο: