Σαν σήμερα θα είχε γενέθλια o Κώστας Βουτσάς - To συγκινητικό μήνυμα της κόρης του (pic)

Σαν σήμερα (31 Δεκεμβρίου) ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς θα είχε τα γενέθλιά του, οπότε η κόρη του, Θεοδώρα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στον πατέρα της.

Η Θεοδώρα Βουτσά δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου φιλάει τον πατέρα της στο μάγουλο και τα λόγια της συγκινούν: «Zήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο… για 42 χρόνια… Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις!

Και θα με διόρθωνες… Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νίκο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κάνεις ευχή…

Τώρα θα ανάψω άλλο κερί… στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη… Θα πω ευχαριστώ που με έμαθες να σηκώνομαι, ευχαριστώ που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που είμαι γυναίκα… Σ’ ευχαριστώ γατί με έπεισες ότι είμαι ικανή να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα…».