Σάντσες: Να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Φακούντο Σάντσες αναφέρθηκε στο σημερινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει καλά τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός μπακ: 

Είναι έτοιμη η ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Βεβαίως, προετοιμαζόμαστε, νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη που δε δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρω ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.»

Τί πρέπει να προσέξει για να φτάσει στη νίκη;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω απ’ όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο.»

Καμία από τις ομάδες δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παίξει ρόλο;

«Για μας αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά τα ντέρμπι όπως ξέρετε είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Οπότε κι εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειάς μας ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.»