Σάρον Στόουν: «Έχω τελειώσει με τους άντρες» (vid) | stone scaled

Στο μυαλό όλων μας είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη ολόκληρο, μόνο και μόνο για εκείνη τη σκηνή φωτιά με το ανοιγοκλείσιμο των ατελείωτων ποδιών της στην ταινία Βασικό Ένστικτο.

Κι όμως η Σάρον Στόουν έχει τελειώσει οριστικά με τους άνδρες. Μιλώντας πρόσφατα στο σόου της φίλης της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show», η 62χρονη ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι τελείωσε με τα ραντεβού και πλέον επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια στο να περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Όπως εξήγησε η δυο φορές διαζευγμένη σταρ προτιμά ξεκάθαρα να σπαταλά τον χρόνο της μόνο με όσους ανθρώπους νιώθει πως έχουν κάτι να της δώσουν. «Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Σάρον Στόουν παντρεύτηκε τον παραγωγό Μάικλ Γκρινμπεργκ το 1984, όπου χώρισαν τρία χρόνια αργότερα. Η σταρ έπειτα από 4 χρόνια παντρεύτηκε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν το 1998 με τον οποίο χώρισε το 2004.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει τρεις υιοθετημένους γιους για τους οποίους και είπε ότι προσπαθεί να τους διδάξει ότι «οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».