Σάββας Πούμπουρας: Ζητάει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί «αμισθί εργασίας» (vid)

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σάββας Πούμπουρας κατάφερε να γίνει «κόκκινο πανί» και το πλέον συζητημένο πρόσωπο, καθώς εξέφρασε τις απόψεις του αναφορικά με την σχέση νέων και εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε «πως οι πιτσιρικάδες δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε ώστε να βρουν εργασίας, όπως λόγου χάριν να πιάσουν άμισθη εργασία για να αποκτήσουν τριβή με τη δουλειά και νέες γνωριμίες.

Σήμερα και μετά τη γενικη κατακραυγή που ξέσπασε στα social media, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα video στο διαδίκτυο αναφέροντας τα εξής

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά. Είμαι κινητή βόμβα εκφράσεων και συναισθημάτων. Όχι, δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, ασχέτως αν σας λένε κάτι τέτοιο τα μάτια μου. Είμαι μια χαρά. Να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου, πήρα μηνύματα. Κάποιοι φίλοι οι οποίοι δουλεύουν στην τηλεόραση και άλλοι μου στείλανε μηνύματα του τύπου ”μη λες τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2021”» σημειώνει ο παρουσιαστής και τονίζει πως τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα «με το να μιλήσουμε, να συζητήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά. Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή έχω και παιδί και θέλω να δει άλλα χρόνια, άλλες συμπεριφορές, ήθελα και εγώ να τα πω».

Και συνέχισε «Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Όποιος θέλει να ζήσει όπως θέλει να ζήσει, κανένα πρόβλημα. Δε με απασχολεί καθόλου. Σε αυτούς όμως που μου στέλνουν μήνυμα και μου λένε “έχεις να προτείνεις κανένα καλό βιβλίο ή αυτό πως το κάνεις ή πως κατάφερες και ξεπέρασες εκείνο το κακό που τράβαγες πριν τόσο χρόνια” για αυτούς και μόνο λέω αυτά που πέρασα εγώ. Αν θα τα ακολουθήσουν δε με απασχολεί. Καλό θα είναι να τα δοκιμάσουν, αν δε θέλουν δεν έγινε και τίποτα. Εμένα δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Κάθε μέρα είναι σαν όλες τις άλλες όταν κάνεις αυτό που αγαπάς. Και θα ξαναπώ, αν δε γουστάρεις τις Δευτέρες άλλαξε δουλειά, άλλαξε συνήθειες, άλλαξε κάτι. Αν δε θες, δε με ενδιαφέρει, μην το αλλάξεις. Αν όλη αυτή η φάση με έκανε πιο κυνικό; Όχι δε με έκανε πιο κυνικό. Αντιλαμβάνομαι ακόμα καλύτερα ότι οι άνθρωποι κάνουν τη ζωή που επιλέγουν και καμπανάκια χτυπάνε σε αυτούς που ακούνε την αλήθεια. Όλα αυτά που λέω κατά καιρούς τα λέω για να τα ακούσω πρώτα απ΄ όλα και εγώ ο ίδιος όχι για να τα κάνετε εσείς» καταλήγει.

Δείτε το video