Το 2020 μπορεί να είναι η χρονιά του κορωνοϊού, ωστόσο στην ιστορία θα καταγραφεί και ως το 12μηνο κατά το οποίο τα sex toys έκαναν πραγματικά τρελές πωλήσεις.

Για την ακρίβεια οι online πωλήσεις sex toys στο Ηνωμένο Βασίλειο διπλασιάστηκαν τον φετινό χρόνο με τους καταναλωτές να αγοράζουν τα πιο… ακραία και εξελιγμένα από τεχνολογικής πλευράς παιχνίδια.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο έγινε πιο ερωτικό και περιπετειώδες από ποτέ, αφού οι πολίτες του αποφάσισαν να βάλουν γερές δόσεις αλατοπίπερου στη διάρκεια της πανδημίας», εξηγεί στο Business Insider η ειδική στα εσώρουχα και τα sex toys Αν Σάμερς.

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για ερωτικές περιπέτειες κάθε είδους, κι ας είναι εντός των τετραγωνικών ενός σπιτιού, αποδεικνύουν και οι σχετικές αναζητήσεις που έγιναν στην google το 2020. Για την ακρίβεια οι αναζητήσεις για το τι προβλέπει κάθε ερωτική στάση ή πως χρησιμοποιείται το κάθε σεξουαλικό παιχνίδι αυξήθηκαν από 70% έως 250%!

Όπως σχολίασε η Αν Σάμερς στην αμερικανική ιστοσελίδα «το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και φαίνεται ότι οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο που μας επιβλήθηκε για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα».

Πηγή: businessinsider.com