Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News» του Mega οι Αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες «κλειδί» και αδιάσειστα στοιχεία που «δένουν» τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, γεγονός που οδηγεί όλο και πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης.

Τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια σε συνδυασμό και με την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών, δημιουργούν ένα παζλ που όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο κύκλος των βασικών υπόπτων της επίθεσης έχει περιοριστεί σε τρία πρόσωπα, των οποίων το άλλοθι έχει μπει στο «μικροσκόπιο».

Μία από τις υπόπτους, φέρεται να έχει βάλει στο κάδρο και η ίδια η 34χρονη. Πρόκειται για μια γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστή για τον ασταθή και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της.

Όπως αποκαλύπτει στο κανάλι ο θείος της, όλη η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την 34χρονη, που ακόμα δεν έχει δει τη μορφή της σε καθρέφτη, αλλά και τη μητέρα της που είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά όσο να ‘ναι πονάει. Η μητέρα της είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούμε καλά – καλά να της μιλήσουμε».

Οι αστυνομικοί σήμερα είχαν σκοπό να επισκεφθούν στο νοσοκομείο την 34χρονη ώστε να της δείξουν βίντεο αλλά και φωτογραφικά καρέ τα οποία είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας περισσότερων από 100 βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας, στα οποία κατάφεραν να «καθαρίσουν» την εικόνα.

Μαρτυρία «κλειδί» θεωρείται αυτή του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα με το βιτριόλι ως την Θησέως, αλλά και ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, όχι μόνο την είδε, αλλά και ήρθε τετ – α – τετ μαζί της.