Καπραβέλος: Δεν θα έπρεπε να ανοίξει το λιανεμπόριο πουθενά

To click away είναι ένας νέος όρος που μπήκε πρόσφατα στη ζωή μας, λόγω της πανδημίας και μας ανάγκασε να περιορίσουμε σημαντικά τις αγορές μας εν μέσω γιορτινών ημερών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τζίρος των περισσότερων μαγαζιών να είναι αισθητά πιο χαμηλός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι καταστηματάρχες να αδυνατούν να πάρουν μια ανάσα ανακούφισης.

Βέβαια, μέσα σ’αυτή τη ζοφερή κατάσταση φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό φως στο τούνελ του λιανεμπορίου, αφού ενδέχεται από τις πρώτες μέρες του νέου έτους να υπάρξει άνοιγμα του λιανεμπορίου, φυσικά με αυστηρά μέτρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η επιθυμητή ημέρα για να ανεβάσουν ρολά τα μικρά καταστήματα είναι η Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, στις 7 του μήνα, θα έχει προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο θα ψωνίζουμε θα είναι μια παραλλαγή του click away.

Οι καταναλωτές θα τηλεφωνούν στο κατάστημα για να κλείσουν ραντεβού, και θα τους αποστέλλεται SMS για επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας.

Δεν θα χρειάζεται να έχουν επιλέξει από πριν το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν, καθώς θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα με κανόνες και περιορισμούς που θα ανακοινωθούν.