Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανδρόγυνο ύστερα από καταγγελία ανήλικης για βιασμό

Όσο δρούσε μόνος του ένας ενήλικος Έλληνας που διέπραξε πέντε διαρρήξεις στην περιοχή των Σερρών, ακόμη και σε εκκλησία, παρέμενε ασύλληπτος. Όταν πήρε μαζί του έναν ανήλικο για να τον… εκπαιδεύσει πώς να παραβιάζει αυτοκίνητα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών!

Ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας καθώς, λίγο νωρίτερα, μαζί με τον ανήλικο συνεργό του, είχε κλέψει από ένα σταθμευμένο όχημα δυο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Από την προανάκριση, όμως, προέκυψε ότι στο διάστημα μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου ο δράστης διέρρηξε μόνος του τέσσερα καταστήματα και επιχειρήσεις, από τα οποία είχε κλέψει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και το γραφείο και την αποθήκη ενός ναού χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών άσκησε δίωξη για κλοπές που περιλαμβάνει τον ανήλικο με την κατηγορία της συνέργειας.

Πηγή: Protothema.gr