Στη διπλή βράβευση της Siemens Healthineers, αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Siemens Healthineers Δημοσθένης Τζιόλιας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για κατάκτηση  του Silver Award  στα βραβεία «Healthcare Business Awards 2020» και στα «HR Awards 2020», στο πλαίσιο των δράσεων αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Αποδεικνύει ότι ακόμη και σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που όλοι μας είμαστε αντιμέτωποι, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε και εμείς με τις δικές μας δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημία», δήλωσε ο κ. Τζιόλας.

Ο ίδιος, σημείωσε πως «Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες συνδράμοντας σε αυτή την κοινή προσπάθεια, γιατί για εμάς, η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί προτεραιότητα».

Πιο αναλυτικά, η Siemens Healthineers έδωσε το δυναμικό παρόν με τις συμμετοχές της στις φετινές απονομές βραβείων, κατακτώντας το Silver Award  στα βραβεία «Healthcare Business Awards 2020» για τις δράσεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Συγκεκριμένα για την καινοτόμο πλατφόρμα τηλεϊατρικής απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης του Covid- 19, και στα «HR Awards 2020» για το πιο καινοτόμο ‘’Work-From-Home Plan’’ στο πλαίσιο των δράσεων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η πλατφόρμα τηλεϊατρικής «COVID19 patient portal», ψηφιακή υποστηρικτική πλατφόρμα απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης ασθενών με συμπτώματα Covid-19 από το σπίτι, για την οποία η Siemens Healthineers απέσπασε το ασημένιο βραβείο, τέθηκε σε εφαρμογή στο πλαίσιο αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και της καινοτομίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του Covid-19.

Με αυτήν, η εταιρεία για ακόμη μία φορά απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξη της στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη στα νοσοκομεία συμβάλλοντας και στην αποσυμφόρησή των εξωτερικών ιατρείων από την προσέλευση μεγάλου αριθμού ασθενών.

Επιπλέον, η Siemens Healthineers με το silver award στην κατηγορία «Καλύτερη προσπάθεια υποστήριξης και ενδυνάμωσης των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19» απέδειξε ότι και η εταιρία ήταν καλά προετοιμασμένη παρέχοντας τα εφόδια που χρειάζονται στο δυναμικό της ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και με υπευθυνότητα σε συνθήκες ιδιαίτερες.

Αλλά και οι εργαζόμενοι της, που με την υπομονή και την επιμονή τους κατάφεραν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια αντιμετώπισής της