Οι εισαγγελείς της κομητείας Κουκ στο Σικάγο του Ιλινόις, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή (18/10), πως ένας άντρας από το Σάουθ Σάιντ κακοποίησε σεξουαλικά την 7χρονη ξαδέρφη του, την ώρα μάλιστα που το κοριτσάκι έκανε διαδικτυακό μάθημα (e-learning)!

Μάρτυρες μάλιστα σε αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό έγιναν η δασκάλα και οι συμμαθητές της 7χρονης.

Ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για τον 18χρονο Κάτρελ Γουόλς, ο οποίος αντιμετωπίζει κακούργημα εγκληματικής σεξουαλικής επίθεσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια διαλείμματος από το διαδικτυακό μάθημα του κοριτσιού την Πέμπτη (15/10) το απόγευμα.

Ο Γουέλς μπορεί να έθεσε σε σίγαση το μικρόφωνο του υπολογιστή, άφησε όμως την κάμερα ενεργοποιημένη, την ώρα που 12 ακόμα μαθητές ήταν συνδεδεμένοι μέσω του Google Meets, ανέφεραν οι εισαγγελείς κατά τη διάρκεια της ακρόασης για το ενδεχόμενο εγγύησης.

Η δασκάλα δούλευε σε διαφορετικό υπολογιστή κατά τη διάρκεια του διαλλείματος όταν άκουσε δύο άλλους μαθητές να λένε:

«Τι συμβαίνει; Τι συμβαίνει, κάτι συμβαίνει εκεί»!!

Όταν η δασκάλα άνοιξε την οθόνη που ήταν συνδεδεμένη με το τηλεμάθημα, είδε το 7χρονο κοριτσάκι να σύρεται με τη βία από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η δασκάλα ανέφερε αυτό που είδε στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε την οικογένεια του κοριτσιού, την αστυνομία του Σικάγο και τις αρχές του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλλινόις.

Το κοριτσάκι έμενε στο σπίτι της γιαγιάς τους κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

Όταν ο πατέρας του κοριτσιού, ο διευθυντής και ο διευθύνων σύμβουλος του σχολείου πήγαν στο σπίτι για να ρωτήσουν το κορίτσι το τί ακριβώς συνέβη, εκείνο τους είπε πως απλά την χτύπησε.

Αλλά όταν ο διευθυντής μίλησε μαζί της, χωριστά από την οικογένεια της, το κορίτσι φέρεται πως του περιέγραψε την σεξουαλική επίθεση και μάλιστα του εξομολογήθηκε πως αυτό έχει ξανασυμβεί.

Ο Γουόλς συνελήφθη την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και παραδέχτηκε τις τερατώδεις πράξεις του.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Γουόλς ξέσπασε σε δάκρυα και είπε στους αστυνομικούς, «Δεν ξέρω γιατί τα έκανα αυτά, λυπάμαι, λυπάμαι πάρα πολύ».

Ο 18χρονος βρισκόταν με αναστολή εκτός φυλακής, λόγο ποινής για παράνομη κατοχή όπλου.

Η υπόθεση του θα εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο: