Σκορδά: Τι είπε για την πρώτη μέρα που γνώρισε τον Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα, τη συνεργασία τους στο Πρωινό και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Γνώρισα τον Γιώργο όταν ήμουν στο Alter. Τότε πήγα για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη εξαιτίας του. Μέχρι τότε δεν είχα πάει πουθενά. Μέχρι το Χαλάνδρι για ένα καφέ. Τον Γιώργο τον γνώρισα στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη. Εξαιτίας της δουλειάς.

Είναι η συνέντευξη που καθόμαστε στον καναπέ. Θα σου πω τώρα κάτι για τον καναπέ εκείνον. Είχα βάψει όλο το πόδι μου μαύρο. Και ο καναπές ήταν άσπρος. Εγώ ήμουν χαρούμενη που με κάλεσαν σε εκπομπή βραδινή. Σηκώνομαι κάποια στιγμή και βλέπω τον κατάλευκο καναπέ, καφέ. Ο Βαγγέλης με έσωσε μετά πάλι» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Για την συνεργασία τους στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”.

Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου, γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα. Και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά. Ότι πρέπει ό,τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Ότι μπορεί να γίνει κάτι μαγικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου, δεν γίνεται αυτό. Το ξέρω. Είμαι δύσκολη».