Ένα φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει το Μεξικό, καθώς ο 46χρονος Ερίκ Φραντσίσκο Ρομπέρτο δολοφόνησε και διαμέλλησε την συντροφό του Ίνγκριντ Εσκαμίγια, με τις αστυνομικές αρχές να τον πιάνουν λίγο μετά το έγκλημα.

Η δολοφονία συνέβη σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Gustavo A. Madero, στο Μεξικό, όπου και το ζευγάρι συγκατοικούσε. Ύστερα από έναν άγριο καυγά ο Robeldo μαχαίρωσε βίαια την νεαρή κοπέλα ενώ όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε πέταξε κομμάτια από την σάρκα και τα εντόσθια της στην αποχέτευση γιατί “ένιωσε ντροπή”.

Στις φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν λίγες στιγμές μετά τη δολοφονία, ο 46χρονος εγκληματίας φαίνεται γεμάτος από το αίμα του θύματος του.

Ο 46χρονος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ξεκινήσαμε να μαλώνουμε. Είπε ότι θέλει να με σκοτώσει και της είπα κάντο. Άρπαξε ένα μαχαίρι και εγώ της είπα να το κάνει γρήγορα. Με μαχαίρωσε μια φορά και της είπα να το κάνει πιο δυνατά. Και προσπάθησε ακόμα δύο φορές. Δεν ήθελα κανείς να μάθει τι έκανα. Χρησιμοποίησα το ίδιο μαχαίρι με το οποίο μου επιτέθηκε για να τη μαχαιρώσω στον λαιμό. Πέταξα κομμάτια από το νεκρό σώμα της στην αποχέτευση γιατί ένιωσα ντροπή».