Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη στην υπόθεση της σύλληψης του τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής, όπου σήμερα έγινε γνωστό πως αναβλήθηκε η δίκη του ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Ο κ. Κούγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 για να μιλήσει για την υπόθεση ωστόσο μερικά λεπτά μετά «σκοτωθήκανε» την ώρα της σύνδεσης.

Πηγή βίντεο: zappit

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε μάταια να κάνει ερωτήσεις προς τον Αλέξη Κούγια, με τον ίδιο να λέει: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω».

«Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», ζήτησε η παρουσιάστρια.

Σε επόμενη απόπειρα ερώτησης, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον Αλέξη Κούγια να λέει ενοχλημένος: «Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω.

Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας.

Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ».

Αποσβολωμένη η Φαίη Σκορδά ζήτησε να περάσει η εκπομπή σε διαφημίσεις, λέγοντας: «Κ. Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε»;