Για τη δυναμική είσοδο στα διεθνή αεροδρόμια, που  εγκαινιάζει η Sky express, αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Γιώργος Λιάπης,  πιστοποιώντας  τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής  επιχείρησης. 

«Μετά την ενίσχυση του στόλου  μας  την προηγούμενη χρονιά με έξι υπερσύγχρονα Airbus Α320neo, σειρά έχει η είσοδος μας  στις διεθνείς αγορές, με πρώτο προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου», δήλωσε ο κ. Λιάπης.

Για να προσθέσει : «Ακολουθούν τους επόμενους μήνες και άλλοι προορισμοί στο εξωτερικό», συμπληρώνοντας τη φιλοδοξία να κάνουν την Skyexpress σταθερά την πρώτη επιλογή για κάθε επιβάτη. 

Συγκεκριμένα, οι προσιτοί και άκρως ανταγωνιστικοί ναύλοι, οι προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες, οι ευέλικτες επιλογές ταξιδιού και το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”, έρχονται να καλύψουν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις κάθε κατοίκου ή επισκέπτη της Κύπρου.

Ειδικότερα, η Skyexpress  μένοντας πιστή στις αξίες που την κάνουν να πετά κάθε χρόνο ψηλότερα, στηρίζει την ελληνική και κυπριακή κοινωνία σε μια δύσκολη περίοδο, ικανοποιώντας την ανάγκη του επιβατικού κοινού για ελκυστικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε ακόμη περισσότερους προορισμούς

Παράλληλα, η εταιρία έχει παρουσιάσει  και μία καινοτόμα υπηρεσία,  το «Sky gift», που  είναι μία e-δωροκάρτα, μία καινοτόμα υπηρεσία, που με ποσό επιλογής από 20 ευρώ  έως 150 ευρώ,  όλοι μπορούν να δωρίσουν ένα ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.

Σημειώνεται πως η  αφετηρία της νέας εποχής της Sky express, ξεκίνησε  από τη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήσεις και αεροσκάφη Airbus A320neo, ενώνοντας το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την Θεσσαλονίκη να λειτουργεί ως αφετηρία στο διευρυμένο πτητικό έργο της εταιρίας.

Την ίδια ώρα, η Βόρεια Ελλάδα αποκτά ένα από κάθε άποψη ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό προϊόν, καθώς με τα δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Σκύρο και, φυσικά, με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας αποκτούν ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά προϊόντα και τη δυνατότητα μιας συμφέρουσας από κάθε άποψη επιλογής.

Ταυτοχρόνως, για τον επαγγελματία, τον φοιτητή, τις οικογένειες, τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, η εταιρία έχει αναπτύξει ανταγωνιστικούς ναύλους, πρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια που αφορούν τον κάθε επιβάτη ξεχωριστά.  

Την ίδια ώρα, η Sky express  συμβάλλει στη διασυνδεσιμότητα των ελληνικών αεροδρομίων, γεγονός που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τον σχεδιασμό της εταιρείας για απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Ηράκλειο Κρήτης το επόμενο διάστημα.

Πλέον, με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη, ανταγωνιστικούς ναύλους, ευέλικτες προσωποποιημένες επιλογές στο σύστημα κρατήσεων και, φυσικά, με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “Careplane”, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας, έχουν πλέον πολλαπλές και συμφέρουσες επιλογές στη διάθεσή τους.