Τη δική της πρόταση για smartphone με rollable οθόνη παρουσίασε η εταιρεία Oppo με το concept κινητό της, το Oppo X 2021. Η πρότασή της αποτελείται από κινητό τηλέφωνο το οποίο έχει οθόνη μεγέθους 6,4 ιντσών, όταν είναι κλειστή, και μπορεί να επεκταθεί μέχρι 7,4 ίντσες όταν είναι πλήρως ανοιχτή.

Η κυρτή οθόνη είναι τεχνολογίας OLED (όπως έχουν πολλές καινούριες τηλεοράσεις smart) και το παράδειγμα της εταιρείας είναι ότι θα διευκολύνει κατά πολύ τον χρήστη όταν θέλει να δει ένα βίντεο ή να παίξει ένα παιχνίδι στο κινητό, με την οθόνη να προσαρμόζεται μόνη της. Σημειώνουμε ότι αυτό είναι απλά μια – επαναστατική – πρόταση ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αγκαλιάστε το σπίτι σας με Wi-Fi παντού

Δύο πανίσχυρα… κουτάκια φέρνει στην αγορά η D-Link, τα οποία θα προσφέρουν υψηλές ταχύτητες Wi-Fi μέχρι και σε 325 τ.μ. σπίτι. Τα access points στο πακέτο COVR-1102 μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημείο και να κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση στο ίντερνετ με το σπιτικό Wi-Fi σήμα.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 102,99 ευρώ και η εγκατάσταση του δικτύου σε αυτά γίνεται εύκολα μέσω του αντίστοιχου app για το smartphone σας το D-Link WiFi. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν το σήμα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με την τεχνολογία Smart Roaming δρομολογεί την κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο στο καλύτερο από τα access point για να απολαμβάνετε γρήγορες ταχύτητες παντού.

Από την έντυπη έκδοση της «Βραδυνής της Κυριακής»