Δανάη Μπάρκα: Νέες φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της στη Σέριφο

«Το νησί, όλα τα γιατρεύει. Σεριφούλα μου, η ομορφιά σου, η καθαρότητα σου, η αυθεντικότητα σου, η απλότητα σου», έγραψε στα social media η παρουσιάστρια

Δανάη Μπάρκα

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η Δανάη Μπάρκα κι ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τώρα μάλιστα που η εκπομπή της έριξε αυλαία έχει όλο το χρόνο να ποστάρει στο προφίλ της στο Intagram φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πριν από λίγες ώρες έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της και δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σέριφο. Η Δανάη Μπάρκα επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των Κυκλάδων, καθώς εκεί βρίσκονται αγαπημένοι της φίλοι, με τους οποίους περνάει πολλές μέρες του καλοκαιριού.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, η Δανάη Μπάρκα είχε ανάγκη να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10/7 μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς μας μια γεύση από το πως περνάει. «Το νησί, όλα τα γιατρεύει. Σεριφούλα μου, η ομορφιά σου, η καθαρότητα σου, η αυθεντικότητα σου, η απλότητα σου, η άνθρωποι σου, η γαλήνη σου, η ενέργεια σου δεν θα αλλάξουν ποτέ, οτιδήποτε κι αν συμβεί 16 χρόνια και δεν σε αλλάζω με τίποτα».

 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν