Γιώργος Πρίντεζης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Η χιουμοριστική ανάρτηση του πρώην μπασκετμπολίστα με την κόρη του

Γιώργος Πρίντεζης, Γέννα, Μαιευτήριο, Στέλλα Κωστοπούλου, Γέννηση, Νεογέννητο, Κορίτσι,

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου καθώς υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Η Στέλλα Κωστοπούλου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τα ευχάριστα νέα, μοιράστηκε ο πρώην μπασκετμπολίστα με σχετική ανάρτηση.

Μέσω Instagram ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το νεογέννητο παιδί του μέσα από το μαιευτήριο, κι έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση.

«Συγχώρα με που η πρώτη σου εικόνα σε αυτόν τον κόσμο, ήταν αυτό το μαλλί» γράφει στην κόρη του, τρολάροντας τον εαυτό του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη

Γιώργος Πρίντεζης, Γέννα, Μαιευτήριο, Στέλλα Κωστοπούλου, Νεογέννητο, Κοριτσάκι, Μπασκετμπολίστας,

Ο αθλητής και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μια ακόμα κόρη, την Ζόσεφιν, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2017. Τη δεύτερη εγκυμοσύνη, την ανακοίνωσε ο ίδιος ο αθλητής στην εκπομπή «Πρωινό», πριν από λίγο καιρό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, επιβεβαίωσε την είδηση με ένα νεύμα, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Είναι πολύ όμορφα με δύο γυναίκες στο σπίτι».
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν