Ιωάννα Τούνη: Δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχεις χρήματα για σουπερμάρκετ

Αρνητικά σχόλια εισέπραξε για μία ακόμη φορά η influencer στα social media μετά τις πανάκριβες αγορές της

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media κι εκτός από τις αναρτήσεις της που αφορούν τα επαγγελματικά της projects, ποστάρει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η influencer ταξίδεψε στις ΗΠΑ κι έκανε αγορές σε εμπορικό κέντρο για τις οποίες δέχθηκε αρνητικά σχόλια. Σε βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok ανέφερε πως οι εκπτώσεις σε μεγάλα brands δεν την άφησαν να… αντισταθεί.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. Η instagrammer φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε την αλληλεπίδραση των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

Αρκετοί από τους followers της κατέκριναν το απόσπασμα την ώρα που τόσοι συνάνθρωποί μας καθημερινά «παλεύουν» για τα βασικά αγαθά.

«Είμαστε κ εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό».

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης. Δείτε μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok: 

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν