Κλέλια Ρένεση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα: «Οργανωθείτε, έρχεται κατακλυσμός…»
Δείτε επίσης

Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, μέσω ανάρτησή της στο Instagram.
Σημειώνεται, πως η ηθοποιός έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια τόσο για τα πολιτικά δρώμενα όσο και τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας.
Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε διαμαρτυρίες στην πλατεία Συντάγματος κατά καιρούς.
Ειδικότερα, λοιπόν, με αφορμή-προφανώς- το εκλογικό αποτέλεσμα, η Κλέλια Ρένεση ανέφερε τα εξής:
«Μην κλαιτε τον πεθαμενο/μην υποκρίνεστε οτι δεν το περιμενατε/ μην πιστευετε οτι καποιος θα μας σωσει σαν θεος λυτρωτής/μην μεταφερετε τις ευθυνες αλλου/μην ψαχνετε εχθρους εξω απ τον εαυτο. Αυτοδιοργανωση/Αυτοδιαχείριση/συλλογικότητα/κοινότητα/αλληλεγγύη.
Αυτες ειναι οι λεξεις που πρεπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιες μας το επομενο διαστημα. Ο,τι περναει απ’το χερι μας πρεπει επιτελους να γινει. Κ ειναι πολλα αυτα που μπορουν να γινουν. Αυτοι που περιμενουν απ τους διαχειριστές μας να δωσουν λυσεις για την ζωη μας , θα βρεθουν στην πιο δυσμενή θεση.
Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ! Έρχεται κατακλυσμός κ θα μας λένε οτι είναι μια μικρή μπόρα».