Λάμπρος Κωνσταντάρας – Έλενα Τσαγκρινού: Ταξίδι στο Μιλάνο για τη συναυλία του Μπρούνο Μαρς

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την απόδραση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Η σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Έλενα Τσαγκρινού μετράει περισσότερους από 4 μήνες και οι δυο τους απολαμβάνουν να δημιουργούν κοινές εμπειρίες.

Έτσι, το ζευγάρι άφησε για λίγο πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο Μιλάνο, έχοντας έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο στάδιο San Siro.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την απόδραση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει και μια κοινή τους πόζα στο κέντρο του Μιλάνου, με τους δυο τους να χαμογελούν στον φακό, δείχνοντας πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ταξίδι είχε έντονο μουσικό χαρακτήρα, καθώς ο Μπρούνο Μαρς εμφανίζεται απόψε, 14 Ιουλίου, αυτές τις ημέρες στην ιταλική πόλη, προσελκύοντας χιλιάδες θαυμαστές από όλη την Ευρώπη. Μαζί τους στην απόδραση είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι άλλοι φίλοι τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης