Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ατύχημα στις πρόβες

Για μαγνητική πήγε το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός, η οποία είχε μια πολύ άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια των προβών της στο θέατρο

Ντορέττα Παπαδημητρίου, ατύχημα, θλάση, πόδι,

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των προβών της στο θέατρο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία και βίντεο, με το οποίο αποκάλυψε ότι έπαθε θλάση στο πόδι της.

Μαζί της ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη που τη βοήθησε να πάει στο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν οι δυο τους πήγαιναν με το αυτοκίνητο στον ορθοπεδικό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιέγραψε στους ακολούθους της στο Instagram, πώς χτύπησε.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είπε στο βίντεο που ανέβασε μέσω story: «Μπορείς να πάθεις θλάση για κανέναν λόγο, εκεί που κάθεσαι. Οπότε εκεί που καθόμουν και εγώ χθες στην πρόβα, πήγα να κάνω ένα βήμα, ντουπ, νιώθω σαν να με έχει χτυπήσει κάποιος με βαριοπούλα στη γάμπα και ρωτάω τους συναδέλφους μου ποιος με χτύπησε. Και μου λένε κανένας. Λέω αποκλείεται… Θλάση… Τώρα κάναμε τη μαγνητική και πάμε στον ορθοπεδικό να δούμε τι βαθμό έχουμε» αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Ατήχημα,

Ίσως σας ενδιαφέρουν