Σοφία Κουρτίδου: Η πτώση της πάνω στη σκηνή και η βοήθεια από τον Γιάννη Σεβδικαλή
«Ο Παραολυμπιονίκης της καρδιάς μου», είπε αφού σηκώθηκε η τραγουδίστρια
Μια άτυχη στιγμή πάνω στη σκηνή είχε η Σοφία Κουρτίδου, όταν την ώρα που τραγουδούσε έπεσε. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram την ώρα της «πτώσης».
Δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της Γιάννης Σεβδικαλής ο οποίος έσπευσε να τη βοηθήσει. Η τραγουδίστρια όχι μόνο τον ευχαρίστησε για την βοήθεια του, αλλά φρόντισε να τον αποθεώσει μπροστά στο κοινό.
«Ένα χειροκρότημα για τον άντρα μου που είναι το πιο υπέροχο πλάσμα που υπάρχει στη Γη. 9 παγκόσμια ρεκόρ. Ο Παραολυμπιονίκης της καρδιάς μου», είπε πάνω στη σκηνή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χθες βράδυ έπεσα στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσα… Και ο άντρας μου, που δεν τον σταματάει ποτέ καμία δυσκολία, ήταν όπως πάντα δίπλα μου, για να με βοηθήσει να σηκωθώ. Γιατί σημασία δεν έχει να μην πέφτεις… αλλά να ξανασηκώνεσαι. Και οι άνθρωποι, ειδικά όταν έχουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πραγματικά ασταμάτητοι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μεγάλο ευχαριστώ και στον ηχολήπτη μας Δημήτρη Κοκκινίδη που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει…».
Δείτε το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.