Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Όταν θα πονάς, να ανασαίνεις» – Η φωτό του από τις χημειοθεραπείες
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου ο ηθοποιός δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του από την περίοδο που είχε χάσει τα μαλλιά του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναφερόμενος στη δική του μάχη με τη νόσο.
Ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο από την οποία κατάφερε να βγει νικητής. Όπως είχε αποκαλύψει, μετά από διαδοχικές ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με λέμφωμα. Πλέον, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ελέγχεται συχνά.
Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την περίοδο που είχε χάσει τα μαλλιά του, λόγω των χημειοθεραπειών. Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνόδευσε τη φωτογραφία του με κάποιους στίχους, ενώ πρόσθεσε και το τραγούδι «Να με προσέχεις» του Νίκου Πορτοκάλογλου.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Κι όταν δεν αντέχεις άλλο, να αντέχεις και όταν θα πονάς, να ανασαίνεις και όταν όλα θα μοιάζουν ξένα, να τα επιθυμείς και όταν τίποτα δεν θα έχει σκοπό, να το αγαπάς, με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου».
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αντίνοος Αλμπάνης: Η διάγνωση με λέμφωμα
Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από κάποια χρόνια διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τους αφόρητους πόνους που ένιωθε αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δεχόταν από αγνώστους στα social media για το ξυρισμένο κεφάλι του.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί πως έκρυψε από την οικογένειά του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για να μην τους στενοχωρήσει.
«Όταν μου μίλησαν για καρκίνο, κυριεύτηκα από φόβο. Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ και αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες. Έπρεπε να περιορίσω τον φόβο μου και την αγωνία μου και να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το οποίο είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο. Είναι ένας τύπος καρκίνου που έχει ένα υψηλό ποσοστό ίασης οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου, αλλά θα έπρεπε να περάσω μια διαδικασία η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη» είχε πει ο Αντίνοος Αλμπάνης.
«Αυτό το οποίο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στους ανθρώπους οι οποίοι νοσούν είναι η ψυχολογία. Όταν έμαθα για τον καρκίνο δεν είπα τίποτα στην οικογένειά μου για να μην τους στεναχωρήσω. Είναι πολύ άγριο για τους γονείς να μαθαίνουν ότι το παιδί τους έχει καρκίνο και για αυτό το έκρυψα. Ήθελα να πατήσω μόνος μου στα πόδια μου και να το τρέξω μόνος. Είχα ανάγκη τη μοναξιά παρά να στεναχωρώ τους ανθρώπους δίπλα μου» είχε υποστηρίξει.