Βασίλης Μπισμπίκης: «Χρόνια πολλά σπλάχνο μου» – Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του (φωτό) 

Θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια στον μονάκριβο γιο του, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Μπισμπίκης

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς ο γιος του ο Μιχάλης έχει τα γενέθλιά του στις 16/1.

Ακριβώς πριν από 13 χρόνια, ο ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά, όταν η τότε σύντροφός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια στον μονάκριβο γιο του, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Στο στιγμιότυπο, πατέρας και γιος ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι, με τον ηθοποιό να γράφει:

«Χρόνια πολλά σπλάχνο μου».

Το 2006 ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύτηκε με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο γιος τους ήρθε στη ζωή το 2013. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά το 2021, με τον ηθοποιό να διατηρεί άψογες σχέσεις με το παιδί του.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης