Ένα τεράστιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 24χρονη Flavia Godinho Mafra βρέθηκε με πετσοκομμένη την κοιλιά και βαριά τραύματα από χτυπήματα με τούβλο, τη στιγμή που είχε μπει στον μήνα της και όλα έδειχναν πως θα αποκτούσε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Για όλα τα παραπάνω ευθύνεται μια φίλη της, η οποία είχε χάσει το δικό της παιδί από αποβολή και της είχε γίνει έμμονη ιδέα να κλέψει κάποιο.

Έτσι, κάλεσε την 24χρονη σε ένα ψεύτικο πάρτι για τον ερχομό υποτίθεται του μωρού και ακολούθησαν όλα τα παραπάνω.

The murder victim Flavia Godinho Mafra.

Η ίδια ήταν νεκρή και το αγέννητο παιδί δεν βρισκόταν στη θέση του. Το ανατριχιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στην πόλη Canelinha της νότιας Βραζιλίας, στο κρατίδιο της Σάντα Καταρίνα, και η δράστρια ομολόγησε αμέσως τις αδιανόητες πράξεις της.

Παρέσυρε την 36 εβδομάδων έγκυο και τη σκότωσε για να της πάρει το παιδί. Δήλωσε επίσης πως είχε χάσει στις αρχές του 2020 το δικό της μωρό, κι έτσι έπρεπε να το αντικαταστήσει πάση θυσία με ένα ζωντανό.

Οι δυο γυναίκες ήταν μάλιστα φίλες από το σχολείο. Γεγονός που δεν την εμπόδισε να ανοίξει την κοιλιά της 24χρονης με μια λεπίδα για να αρπάξει το έμβρυο.

Flavia Godinho Mafra poses whil pregnant.

Για την ώρα δεν είναι σαφές αν τη σκότωσε πρώτα με το τούβλο και μετά την πετσόκοψε ή αν ήταν ζωντανή όταν της άνοιγε την κοιλιά. Η τραγική κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον σύζυγο και τη μαμά της.

Την είχαν πετάξει σε μια αυλή εγκαταλειμμένου κτιρίου. Το μωρό άφαντο. Η αστυνομία βρήκε ότι το ζευγάρι των εγκληματιών (η φίλη και ο σύζυγός της) το είχαν πάει στο νοσοκομείο, όπου και τους συνέλαβαν.

Woman killed when friend cuts out unborn child in fake baby shower

Η μικρούλα είναι καλά στην υγεία της, παρά την τραγική περιπέτεια που έζησε. Υποβάλλεται σε θεραπεία για τα τραύματα που υπέστη όταν την τράβηξαν από την κοιλιά της μαμάς της, δεν διατρέχει ωστόσο κίνδυνο.

Η νεκροψία θα επιβεβαιώσει αν η Flavia ήταν ζωντανή ή νεκρή όσο η φίλη τής άνοιγε την κοιλιά…