Σε μία ιδιαιτέρως ακραία κίνηση προχώρησε ομάδα ακτιβιστών ενάντια στον ηγέτη των Ρεπουμπλικανών για να περάσει το μήνυμα της σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Ο τρόπος που αποφάσισε βέβαια να το κάνει προκαλεί αποτροπιασμό, αφού μετέφερε σακούλες με «σορούς» και της άφησε έξω από το σπίτι του ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ.

Ο λόγος βέβαια για αυτή την ακραία πράξη ήταν ότι κατηγορούν Μιτς ΜακΚόνελ πως «έχει βάψει τα χέρια του με αίμα» αφού καθυστερεί την έγκριση ενός πακέτου οικονομικής βοήθειας για τον νέο κορωνοϊού».

Οι ακτιβιστές ονομάζονται «SPACEs In Action» σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» και προχώρησαν σε αυτή πράξη την ώρα που ο αριθμός των θανάτων από επιπλοκές της νόσου συνεχίζουν να αυξάνονται σε εθνικό επίπεδο, σχολιάζει .

«Πάνω από 270.000 είναι νεκροί στις ΗΠΑ και ο @senatemajldr Mitch McConnell εξακολουθεί να εμποδίζει την ψηφοφορία για την ανακούφιση από τη νόσο COVID «» , έγραψαν ακτιβιστές στο Twitter.

«Το αίμα είναι στα χέρια του και σήμερα το πρωί, μπήκαμε στο @ShutDown_DC για να φέρουμε τα πτώματα στο κατώφλι του», προσθέτουν.

Σχετικό βίντεο ανέβασε στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «The Sun» απεικονίζοντας δεκάδες Αμερικανούς διαδηλωτές φορώντας μάσκες να μεταφέρουν «σακούλες με πτώματα» έξω από το σπίτι του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.