Μια σοκαριστική δολοφονία κλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς 27χρονος άντρας από την πολιτεία Μιζούρι φέρεται ότι μαχαίρωσε περισσότερο από 20 φορές σε κεφάλι, λαιμό και στήθος μια νεαρή έγκυο κοπέλα που γνώρισε μέσα από γνωστή ερωτική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων μετά από το ραντεβού που κανόνισαν για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η δολοφονία έγινε την Ημέρα των Ευχαριστιών και το θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, της 6χρονης Μάρλευ και της 11χρονης Χέντριξ, ενώ ήδη περίμενε το τρίτο της παιδί από το σύζυγό της με τον οποίο ήταν αρκετά χρόνια παντρεμένη.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η νεαρή εγκατέλειψε το σπίτι της την Πέμπτη για να πάει στο κοντινό βενζινάδικο αλλά δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Περίπου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής – περισσότερες από 12 ώρες αφότου αναφέρθηκε ότι έλειπε – η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από τους συγγενείς της Killian, αναφέροντας ότι βρήκαν τον φορτιστή του κινητού της τηλεφώνου γεμάτο αίματα, όχι μακριά από το σπίτι που διέμενε με την οικογένειά της.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και μετά από σύντομη έρευνα βρήκαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας πεταγμένο στους θάμνους.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση δήλωσε ότι «Ήταν μια πολύ βίαιη δολοφονία και ιδιαίτερα «στοχευμένη», καθώς η κοπέλα μαχαιρώθηκε περισσότερες από 20 φορές, κυρίως στο κεφάλι, το λαιμό και την κοιλιά, ενώ ήδη ήταν  πέντε μηνών έγκυος με το τρίτο παιδί της. 

Αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, οι οποίες κατέληξαν στον 27χρονο που είχε συναντήσει λίγο πριν τη φρικτή της δολοφονία. Ωστόσο, ο νεαρός προσπάθησε να αυτοκτονήσει ένα βράδυ πριν τη σύλληψή του, ενώ από τα στοιχεία που προέκυψαν ο λόγος της συνεύρεσής τους ήταν ότι η 22χρονη ασκούσε πορνεία, διαφημίζοντας τον ευατό της σε διάφορες ιστοσελίδες.

Ωστόσο, ο δράστης δεν έχει ακόμα ομολογήσει τους λόγους που διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.