Μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ πνίγηκε στην πισίνα τους σπιτιού τους, όταν το 8χρονο παιδί έπεσε μέσα, με την μητέρα και τον παππού να σπεύδουν να το σώσουν.

Ο 62χρονος Μπαρα Πάτελ, η 33χρονη κόρη του Νίσα και η 8χρονη βρέθηκαν πνιγμένοι στην πισίνα το απόγευμα της 27ης Ιουνίου από την αστυνομία του East Brunswick, που έσπευσε στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχτηκε από γείτονα της οικογένειας.

Επιπλέον, ο επικεφαλής της αστυνομίας, Φρανκ Σάτερ είπε ότι το νεαρό κορίτσι είχε πέσει στην πισίνα και ο παππούς και η μητέρα της προσπαθούσαν να τη σώσουν όταν άρχισαν και εκείνοι να να πνίγονται.

Παράλληλα, οι εισαγγελείς και η αστυνομία της κομητείας του Μιντλέσεξ δήλωσαν ότι «φαίνεται πως δυστυχώς τα θύματα δεν ήξεραν κολύμπι».

Ο επίσημος ιατροδικαστής της κομητείας καθόρισε την αιτία θανάτου και των τριών ως πνιγμό, ενώ νωρίτερα η αστυνομία και ο εισαγγελέας ξεκαθάρισαν νωρίτερα πως δεν τίθεται θέμα ηλεκτροπληξίας.

Επίσης, η εταιρεία ακινήτων που είχε πουλήσει το σπίτι στην οικογένεια, δήλωσε πως έμενε εκεί μόνο μία εβδομάδα, καθώς μετακόμισε πρόσφατα.

Το ακόμα πιο παράξενο της υπόθεσης όμως είναι πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, είχε πέσει θύμα δολοφονίας μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι, τον Νοέμβριο του 2019, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας ακινήτων