Σοκάρει η Γκουίνεθ Πάλτροου: «Παραλίγο να πεθάνω, όταν έφερα στον κόσμο την κόρη μου»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με την γέννηση της κόρης της και τον δικό της προσωπικό «Γολγοθά».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός και ιδρύτρια της εταιρείας Goop σε ένα νέο podcast, παραλίγο να πεθάνει, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, Έιπλ.

Κατά την διάρκεια του τοκετού, εμφάνισε πολλές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει και η ίδια, αλλά και το έμβρυο. «Έχω κάνει δύο καισαρικές. Η γέννηση της κόρης μου ήταν κάτι σαν “επείγον περιστατικό”. Φτάσαμε πολύ κοντά στον θάνατο, ήταν εξωφρενικό. Δεν ήταν και τόσο καλή εμπειρία», δήλωσε.

Όσο για τα σημάδια της καισαρικής, που έμειναν στο σώμα της, η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέφερε: «Ξαφνικά, βρίσκεται εκεί μια μεγάλη ουλή στο σώμα σου και αρχίζεις να σκέφτεσαι πως μέχρι χθες, δεν την είχες. Και μπορεί να μην είναι κακό και δεν το κάνεις επίτηδες για να το “μειώσεις”, όμως αυτόματα σκέφτεσαι: “Θεέ μου, γιατί;”».

Η πολυαγαπημένη Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 17χρονη Έιπλ και τον 15χρονο Μόουζες με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, με τον οποίο και διατηρεί άψογες σχέσεις για χάρη τους.