Σουηδή κληρονόμος «πέταξε» τον σύζυγο από το σπίτι για τα… μπράτσα του μπάτλερ τους | threesome 1

Ο έρωτας δεν είναι τυφλός, απλά έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η αισθηματίας Λουίζ Μπάκστρομ, Σουηδή κληρονόμος αμύθητης περιουσίας, η οποία γνώρισε τον σύζυγο της, όταν ήταν πωλητής ακριβών ρολογιών, και τον εραστή της, όταν εργαζόταν ως γυμνόστηθος σερβιτόρος.

Η ιστορία, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί υπόθεση ενός από τα πολλά βιβλία γεμάτα, έρωτα, πλούτο, προδοσία και ίντριγκα της Τζάκι Κόλινς, αδελφής της διάσημης «κακιάς» Τζόαν Κόλινς, συνέβη στο Λονδίνο του σήμερα και συγκεκριμένα στη γειτονιά των επιφανών, συνήθως από το εξωτερικό, τη Μπελγκρέιβια. Εκεί σε μια έπαυλη αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ ζούσε η Λουίζ, εγγονή του πάμπλουτου επιχειρηματία της τεχνολογίας Στεν Άκε Λίντχολμ, μαζί με τον σύζυγο της Μάρτιν Γουένμπεργκ, ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια δόξαζε καθημερινά την τύχη του που την γνώρισε και γλίτωσε την ορθοστασία, που συνεπάγεται το επάγγελμα του πωλητή.

Σουηδή κληρονόμος «πέταξε» τον σύζυγο από το σπίτι για τα… μπράτσα του μπάτλερ τους | one 2

Ατυχώς για τον ίδιο δεν σκέφτηκε ότι συνήθως τα καλύτερα γκολ… μπαίνουν στα φιλικά και έφερε στο σπίτι τον φίλο του Άλεξ Χέμσλι, ημιεπαγγελματία παίκτη του ράγκμπι, ο οποίος πλήρωνε τις σπουδές του στα νομικά ως «μπάτλερ του μπουφέ», δηλαδή ως γυμνόστηθος σερβιτόρος σε κλαμπ αποκλειστικά για κυρίες. Ένα επάγγελμα που σημειωτέον πληρώνεται με περίπου 25 ευρώ την ώρα.

«Οι περισσότεροι γελάνε με τη δουλειά μου. Ακόμα και οι γονείς μου τη βρίσκουν γελοία. Η πληρωμή όμως μαζί με τα φιλοδωρήματα είναι πάρα πολύ καλή, που μου επιτρέπει να παρακολουθώ το 12ώρο των διαλέξεων και να διαβάζω για 30 ώρες, όπως απαιτεί η σχολή μου», εξηγεί ο ίδιος.

Σουηδή κληρονόμος «πέταξε» τον σύζυγο από το σπίτι για τα… μπράτσα του μπάτλερ τους | three 2

Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας ανάμεσα στη Λουίζ και τον Άλεξ ήταν κεραυνοβόλος, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να στριμωχτεί σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων στην πλατεία Ίτον. Οι φήμες λένε ότι ο Άλεξ εντυπωσιάστηκε από το σπίτι του ζευγαριού και κυνήγησε τη Λουίζ διεκδικώντας το ενδιαφέρον της, αφήνοντας σήμερα τον έρημο Μάρτιν να δηλώνει πρόθυμος να μείνει μαζί με το ζευγάρι στην τεράστια έπαυλη των 86 δωματίων, προκειμένου να μην χάσει τις ανέσεις που απολάμβανε.

Η Λουίζ από την άλλη ζει τον έρωτα της και φωτογραφίζεται να πίνει σαμπάνια στο Instagram με το νέο της αμόρε, γράφοντας στις λεζάντες των εικόνων της «ζω το παραμύθι». Το ερώτημα είναι, σύμφωνα με τους άσπονδους φίλους όλων των προαναφερομένων, αν βρήκε και την παντοτινή αγάπη…

Σουηδή κληρονόμος «πέταξε» τον σύζυγο από το σπίτι για τα… μπράτσα του μπάτλερ τους | four