Σοκ στον πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο θρύλος του επαγγελματικού γκολφ Τάιγκερ Γουντς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. 

Ο πιο διάσημος παίκτης γκολφ στον κόσμο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο αναποδογύρισε και προσέκρουσε σε δέντρα, δίχως στο τροχαίο να έχει εμπλακεί άλλο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάιγκερ Γουντς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως αρκετά σοβαρή.

Ο 45χρονος Γουντς το Σαββατοκύριακο, οπότε και σημειώθηκε το ατύχημα, ήταν στην Καλιφόρνια για αγώνες.

Τη Δευτέρα εικόνες που διέρρευσαν στα κοινωνικά δίκτυα τον έδειχναν χαμογελαστό, αλλά με την κίνησή του σαφώς πιο περιορισμένη.

Εξαιτίας της συνολικότερης κόπωσης από το ατύχημα, ο Γουντς δεν χτύπησε μπάλες, απλώς με καλή διάθεση αρκέστηκε να δώσει οδηγίες, κατευθύνοντας διάσημους στο γκολφ.

Ο Γουντς αγωνίστηκε τελευταία μαζί με τον γιο του στο Πρωτάθλημα PNC, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στο Ορλάντο.

Όμως εξαιτίας του πόνου του, στην συνέχεια υποβλήθηκε σε μικροδυσκεκτομή, η πέμπτη επέμβαση στην οποία υποβάλλεται στην πλάτη, από την σπονδυλική σύνταξη το 2017.