Το γεγονός ότι πλέον θα κοιμάται σε διαφορετικό δωμάτιο με την Ολυμπία Χοψονίδου ξεκαθάρισε χιουμοριστικά ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού είπε «το λήγουμε εδώ», ενώ τόνισε στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στη δύναμη της συζύγου του: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης επεσήμανε ότι η οικογένειά του δεν θα αποκτήσει έβδομο παιδί: «Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο.

Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε»