ΑΕΚ–Ματίας Αλμέιδα: Υπόμνημα και οπτικοακουστικό υλικό από την ΠΑΕ στη ΔΕΑΒ

Το νομικό τμήμα της Ένωσης κατέδειξε μέσω οπτικοακουστικού υλικού ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν αυτός που δέχθηκε επίθεση στο φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε τον Ματίας Αλμέιδα στη ΔΕΑΒ,  για όσα έγιναν μετά το τέλος του πρόσφατου ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε κληθεί σε απολογία από τη ΔΕΑΒ, για όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, η  ΑΕΚ και ο Αργεντινός προπονητής εκπροσωπήθηκαν την Τετάρτη (08.05) στη διαδικασία από τους Έλλη Ρίζου και Αλέξη Αλεξίου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Κοσμάς.

Η πλευρά της ΑΕΚ κατέδειξε μέσω οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφίες) ότι ο Αλμέιδα ήταν αυτός που δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα και βρέθηκε εν μέσω της έντασης που δημιουργήθηκε, ενώ τονίστηκε ότι ο προπονητής μας δεν γνώριζε την ιδιότητα του αστυνομικού.

Παράλληλα από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ κατατέθηκε και υπόμνημα με τις θέσεις της.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι  δεν υπήρξε κατάθεση από την πλευρά του Ματίας Αλμέιδα, έγγραφη ή προφορική.

Ίσως σας ενδιαφέρουν