Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι κανονικά οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση που είχε γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ

Παναθηναϊκού

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατέθεσε χθες (11.6.2024) αίτημα στην ΚΕΔ για να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 4 στο ΣΕΦ, η ΚΕΔ απέρριψε το εν λόγω αίτημα του Παναθηναϊκού.

Όπερ και σημαίνει ότι οι διαιτητές του αγώνα θα είναι κανονικά οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση που είχε γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο λόγος που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε αίτημα της επανάληψης είχε να κάνει με την αναφορά του διαιτητή Παπαπέτρου για δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του.

Με αφορμή αυτήν την κίνηση η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε καταθέσει αίτημα στην ΚΕΔ προκειμένου να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό. Με σχετική επιστολή είχε ζητήσει την επανάληψη της κλήρωσης και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν γινεται να υπάρχει αμεροληψία από τον κ. Παπαπέτρου, θεωρώντας οι «πράσινοι» πως ο διαιτητής έχει… φωτογραφίσει τη δική τους πλευρά.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν