Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος το ορίζει ο δυνατός»

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μετά τον ορισμό των τριών διαιτητών για τον πέμπτο τελικό της Basket League, δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τον ορισμό των τριών διαιτητών για τον πέμπτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, υπογράμμισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, όποιος ρέφερι κι αν σφύριζε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό  στον ορισμό διαιτητών ενόψει του πέμπτου τελικού με τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3) και μετά την γνωστοποίηση των ονομάτων έκανε δηλώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού τόνισε μεταξύ άλλων ότι το τέλος το ορίζει ο δυνατός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Καλησπέρα σε όλους, ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιον τρόπο θα γίνει η κλήρωση ή ο ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία, γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ, σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω πως χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε.

Εμένα αυτό που με ικανοποιεί, αυτό που είναι η μεγαλύτερη νίκη είναι το να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και να λένε ότι δεν τη θέλαμε την χθεσινή νίκη. Να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, οργανωμένους της θύρας 7, είτε απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού να λένε ότι ‘ούτε με 100-0 διαιτησία δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε’, να λένε ‘ντροπή μας’, ‘να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο’. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο, έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στον υπέροχο κόσμο μας, που έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα φέτος. Είμαι βέβαιος ότι και αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο, ώστε να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Μάλλον, συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος, τουλάχιστον ακόμα. Να αποδείξουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Και ένα τελευταίο: Το τέλος το ορίζει ο δυνατός. Καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν