Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: «Μα πόσο κόμπλεξ πια; Μία είναι η πρακτική και δεν αλλάζει ποτέ»

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό

επίθεση Γιαννακόπουλου - Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σήκωσε το γάντι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και απάντησε στις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα,  μέσα από τον λογαριασμό του στα social media.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της Nova όπου μεταξύ άλλων είπε ότι «οι συνεχόμενες ήττες και η συνεχόμενη απογοήτευση όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος, να επενδύσει τεράστια ποσά και να πάει σε άλλες πρακτικές, που πήγε όπως όλοι ξέρουμε.»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αντέδρασε σε αυτά τα λεγόμενα και με χαρακτηριστικό story στο Instagram, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο κόμπλεξ πια; Καμία πρακτική δεν άλλαξε. Η πρακτική μία είναι. Ίδια είναι. Η ίδια που κερδίσαμε το double με σκούπα το 12-13, η ίδια που κερδίσαμε με τα 15χρονα και τα 16χρονα και έτρεχε στα πάρκινγκ. η ίδια που από 0-2 πήγε 3-2. Μία είναι η πρακτική. Μία είναι η πρακτική. Δεν αλλάζει ποτέ. Τσο και Λο.»

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν