Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στη Μαδρίτη – Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Μουντιάλ (βίντεο)

Η εθνική ομάδα επέστρεψε με το τρόπαιο στην ισπανική πρωτεύουσα

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου επέστρεψε στη Μαδρίτη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, με την πρωτεύουσα της χώρας να έχει φορέσει τα γιορτινά της για την υποδοχή των νέων παγκόσμιων πρωταθλητών.

Οι πρώτοι που βγήκαν από το αεροσκάφος ήταν ο αρχηγός της ομάδας Ρόδρι, ο ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε και ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ραφαέλ Λουθάν, οι οποίοι χαιρέτησαν τους φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί για να υποδεχθούν την αποστολή.


Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της κατάκτησης του Μουντιάλ, η Μαδρίτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα με μια μεγάλη παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να πλημμυρίσουν την ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές την ιστορική επιτυχία. Η πορεία της ομάδας θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Θιμπέλες (Cibeles), όπου έχει στηθεί η κεντρική σκηνή των εορτασμών.


Για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, οι ισπανικές Αρχές έχουν καταρτίσει εκτεταμένο σχέδιο ασφαλείας. Από τις 18:00 και μέχρι την ολοκλήρωση της γιορτής, περισσότεροι από 950 ένστολοι θα βρίσκονται επί ποδός.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση συμμετέχουν περίπου 700 αστυνομικοί της Εθνικής Αστυνομίας και της Guardia Civil, καθώς και 250 στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας της Μαδρίτης.

Η ισπανική πρωτεύουσα ζει στιγμές πανηγυρισμού, με τους φιλάθλους να ετοιμάζονται να γιορτάσουν μαζί με την εθνική ομάδα την κορυφαία ποδοσφαιρική διάκριση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης